League Of Legends Romania (Grupul de pe Facebook )


 
HomePortalSearchRegisterLog in

 

 Karma the Enlightened One

Go down 

Like/Dislike
 Like
 Dislike
View results
AuthorMessage
DjJ0kerPosts : 2
Join date : 2014-06-03

Karma the Enlightened One Empty
PostSubject: Karma the Enlightened One   Karma the Enlightened One EmptyMon 9 Jun - 9:25:18

Karma the Enlightened One Karma10
Karma, the Enlightened One

+Pros:

  • Damage mare pentru un support
  • Cooldownuri mici
  • Poke foarte bun
  • Peel foarte bun pentru ADC
  • Engage/disengage bun datorita W+R


-Cons:

  • Risc destul de mare pentru engage
  • Mantra are un cooldown relativ mare


Voi incepe din nou cu runele si masteriurile.

Rune:
Karma the Enlightened One Rune_b10
Marks: 9x Magic pen pentru a avea mai mult damage din skilluri deci poke mai bun.
Seals: 9x flat HP pentru a avea combat potential ridicat.
Glyphs: 6x flat CDR pentru a atinge cap-ul de 40%.
          3x flat Ability Power pentru extra damage din skilluri, chiar daca e vorba doar de 3 ap.
Quints: 2x Flat Armor pentru a reduce damage-ul din auto attacks.
         1x flat Ability Power acelasi motiv ca si la glyph-uri.

Masteries:
Karma the Enlightened One Master11

Iteme:
Itemele de inceput sunt:
Karma the Enlightened One Starti10
La alegere: 4hp pots/3hp pots+1mana pot/2hp pots+ ward

Prioritar ca support este sightstone-ul si inlocuirea vechiului trinket cu Sweeping Lens, dar si upgradarea itemului de support din Spellthief's Edge in Frostfang:
Karma the Enlightened One First_10

Itemele principale(Core items):
Karma the Enlightened One Core_b10
Cele mai importante sunt Frost Queen's Claim(itemul albastru de support) pentru a combina slowul din Q cu si mai mult slow si Mikael's Crucible(scoate orice debuff de pe un aliat + ii da heal 150+10%din max hp deci perfect pentru a-ti salva unul dintre carry).
Morellonomiconul este un item perfect pentru Karma deoarece ea are un scaling exagerat de mare de ap(150% ap pe Q cu Mantra... hitul initial si explodarea "upgradului" dat de mantra), +pasiva itemului este in orice moment buna contra ADC-ului sau oricarui inamic cu hp regen mare.
Sightstone-ul are trebui deasemenea upgradat pentru inca 250 hp(Karma are putin hp deci inca 250 e mult) + inca un ward(tine 5 warduri in loc de 4)

Boots:
Karma the Enlightened One Boots_11
Sorcerer's  Shoes sunt parerea mea cel mai bun upgrade pentru boots pentru a-ti suplimenta damage-ul.
Ca si enchantment preferatul meu este Captain(combinat cu E+R... Shieldul cu Mantra da movement speed tuturor campionilor aliati din raza skillului).
Alacrity este deasemenea bun, dar nu in aceeasi masura(captain ofera movement speed tuturor aliatilor care se indreapta catre tine, deci daca initiezi, esti cel mai in fata=>ceilalti 4 primesc 10% movement speed, iar alacrity iti ofera doar tie 20 movement speed), sau chiar homeguard in cazul in care inamici continua sa va faca siege.

Iteme situationale:
Karma the Enlightened One Situat11
Voi incepe cu Liandry.Este perfect in cazul in care echipa are nevoie de mai mult damage(precum ziceam karma scaleaza pe Q exagerat de mult AP) sau in cazul in care echipa adversa e destul de tanky(timp de 3 secunde da damage egal cu 2% din viata curenta a inamicului, daca tinta respectiva are slow de dubleaza damage-ul, Q-ul are 1.5 secunde slow deci 6% damage in primele 1.5 secunde + 3% damage in ultimele 1.5 secunde = 9%, in cazul in care folosesti Q-ul cu Mantra slowul poate tine pana la 3 secunde deci 12% din viata curenta... impotriva unui tank cu 4k hp inseamna 480 damage din care scazi magic resistul).
Randuinul este perfect in cazul in care trebuie intr-o anumita masura sa initiezi ca si Karma(precum ziceam E+R cu bufful de captain...) pentru ca iti ofera atat 70 armura cat si 500hp(precum ziceam Karma cam sufera la partea cu hp-ul fiind un mage support)
Cealata echipa are mid/top sau mid/jungle ap? Banshee's Veil iti sare in ajutor Smile). Deasemenea de achizitionat impotriva la Nidalee.

Daca ai citit tot pana acum si ai adunat cooldown-urile poate ai observat ca ajung la 40%. De ce?
Pentru ca Mantra este un "buff" pentru skillurile tale si are un cooldown relativ mare(45/42/39/36). Daca scazi 40% dupa level 16 ramai cu 21.6 secunde.
Pasiva Karmei: Scade cooldown-ul Mantrei(R) cu cate 2 secunde pentru fiecare skill nimerit.
Deasemenea cooldownul pe Q ajunge la 3 secunde. Asa sa tot joci Karma... eh?
Toate adunate la un loc iti da un cooldown foarte mic pentru Mantra.

Skill order:
Karma the Enlightened One Skills10
Maxezi prima data Q-ul pentru damage(Karma este unul dintre cei mai mari lane bully... poate chiar cel mai mare datorita cooldownurilor deja mici si mana costului relativ mic) apoi E-ul(Shieldul) deoarece ai deja damage suficient(nu uita un punct in W pentru ca poti da lockdown unui oponent. bun atat in engage cat si disengage), iar mai mult shield nu strica niciodata.

Matchup-uri:
Counterpick:
Support:
Morgana: Folosing Black Shieldul iti anuleaza W-ul(linkul) care e principalul tau engage pe laning phase.
Zyra: Aproape acelasi motiv ca si Morgana, doar ca foloseste E-ul pentru a te tine pe loc deci tinta ta poate "rupe" linkul.
ADC:
Teoretic orice Marksman cu un dash este un fel de counter pick pentru ca poate rupe usor linkul(W)

Karma este un counter pick perfect pentru Twitch/Vayne deorece W-ul(linkul) da reveal tintei, deci nu pot fi invizibili + ambii sunt foarte slabi in early game deci le poti face un zone extrem de bun.

Early game:
In early game incercati sa ii dati poke ADC-ului cu Q-ul deoarece are base damage foarte mare, cooldown mic si mana cost mic. Pentru engage folositi un Q fara mantra pentru slow, apoi W-ul(linkul) pentru a-l tine pe loc pe adc-ul oponent(ii da root daca timp de 2 secunde nu se rupe linkul) + shieldul pe ADC-ul vostru pentru bonusul de movement speed(pentru a putea intra in range). Dupa ce tinta a luat root folositi inca un Q dar de data asta cu Mantra(R) pentru mult mai mult damage si slow. Pe parcursul timpului petrecut pe lane ar trebui sa fi un lane bully adearat, adica sa iti harasezi non stop oponenti.

Mid game:
Back to top Go down
 
Karma the Enlightened One
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
League Of Legends Romania (Grupul de pe Facebook ) :: Tutoriale-
Jump to: